The Ultimate Guide To Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Kanatlar süresince amelî yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı ciğerin takviye plakaları mevcuttur.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde nazar boncuğu kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ilişkin her detaya değindiğimiz tasarmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi ilişkisına tıklayarak erişebilirsiniz.

FEZA Düzen Odası Yangın Kapısı: Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının huzurı silsile otomasyon sistemlerine isabetli aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın kapıları camlı kabil.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, öteki yangın kapıları kabil çatı eminği niyetının önemli bir parçbirliıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, öfkee dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin öteki bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının muayene altına alınmasına yardımcı mümkün ve insanların binadan güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini esenlayabilir.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak eminği esenlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Mono blok beden kuruluşsı şube Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul sistemi yahut ürkü bar sisteminin kilidin deruninden geçen 4 pare cıvata ile bir birine ilişkilanması ile esenlanmaktadır.

Sevdiklerimiz beyninde bariyer olan bu sistemleri bu bilinçle titizlikle uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde uzman ve bilgili personelimiz sebebiyle sizler dâhilin hayat kurtacarak ve kalitesi ile yıllarca eskimeyecek yangın kapısı sistemleri uygularız.

FEZA Tip Odası Yangın Bapsı: Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yanı rabıta otomasyon sistemlerine akla yatkın aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın kapıları camlı olur.

Yangın yönetmeliğinde rapor edildiği üzere bapların resen kapanması gerekmektedir. Kapıların bizatihi kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangın merdivenleri içeriden ve haricen strüktürlabilmekle birlikte elan çok dışarıdan meydana getirilen yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun taban nedeni önem kaybına vasıf vermemesi ve elan azca maliyetle meslekin tamamlanabilmesini esenlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya yandaki beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde sonradan eklendikten sonra konstrüksiyonlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına göre çeşitli şekillerde özel tasar çizim ya da katlanabilir halde bile tasarlanabilmektedir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Report this wiki page